Rendelkezés az adó egy százalékáról
   A Magyarországon bejegyzett Temesvári Magyar Diákságért Alapítvány és a Temesvári Magyar Diákszervezet azzala kéréssel fordul a magyarországi adófizető polgárokhoz, hogy az adóbevallásuk során nyilatkozataikkal támogassák a diákszervezet célkitűzéseit. Az alapítvány a jogszabály szerinti előírásoknak megfelel, tehát a felajánlás nálunk célt fog érni.

Mit kell tenni, hogy ez az adományozás megvalósuljon?

A személyi jövedelemadó bevallása során az adóbevallási csomagban kell elhelyezni a kitöltött rendelkező nyilatkozatot, egy lezárt, az adózó nevével, lakcímével és a személyi számával ellátott postai szabvány méretű borítékban.
    A nyilatkozat a borítékkal azonos nagyságú legyen és csak a kedvezményezett adószámát és elnevezését tartalmazza! A pontos és előírásszerű rendelkezés érdekében használja az általunk szerkesztett
nyilatkozatot. Ezeknek a borítékoknak tartalmát a munkáltató sem ismerheti meg, azokat sértetlenül továbbítják az adóhatóságnak.

Kérjük tehát, hogy nyilatkozatában a következot tüntesse fel:
        Adószám: 18082621-1-41
        Kedvezményezett:TEMESVÁRI MAGYAR DIÁKSÁGÉRT ALAPÍTVÁNY


Támogatását előre is köszönjük, és a törvény szerint az év végén ismertetjük, hogy mennyi az egy százalék, s mire fordította az egyesületünk. Az adótitok miatt természetesen ez csak összesített adat lehet, az adományozók nevét nem is fogja megtudni az egyesület, mert ezt adóhatóság nem fogja kiadni. 
                
Ha esetleg valaki nem csak az 1%-kal tudja vagy akarja támogatni az alapítványt, úgy az alapítvány szamlaszáma:
                 OTP Bank Rt. Fejér Megyei Igazgatóság, 11736116-20145086.

Sok sikert az idei adóbevalláshoz!