TMD Választások 2001

    Anyukám mindig elküld a piacra. Olykor ez halálra idegesít, sosem értettem miért kell állandóan átbaktassak a városon, mikor a szomszédban ott van az "Aprózár". Ott is ugyanolyan zöld dolgokat árusítanak, csak közelebb van. Mígnem egy jóakaróm felvilágosított: azért kell a piacon vásárolni, mert ott minden frissebb, ugyanis egyenesen a kertből hozzák az árút, ez meg sokat számít...
Mondhatom felbolygatta a fantáziámat ez a dolog...
Szerintem a TMD-vel is így van, annál jobb minél frissebb. Asszem ezért van az, hogy minden évben választások vannak, mikor is a Közgyűlésnek nevezett embertömeg megtekintheti a felhozatalt és kiválaszt magának egy pár érdekes, tenni akaró ifjú titánt, aki az elkövetkező évben vezetni fogja a szervezetet. Olyan ez, mint egy nagy piac, itt találkozik a kereslet a kínálattal...

Félre a tréfát!!! Folyó év április 4.-én Közgyűlés lesz, ahol az új vezetőség megválasztása mellett Alapszabályzat-módosításra is sor kerül.
Fontos, hogy el gyertek!!!
Várunk mindenkit, akit egy picit is érdekel a TMD sorsa, aki kíváncsi arra, hogy ki kezében lesz az irányítás, akinek nem mindegy, hogy magyar diákként hogyan tengeti életét itt a Bega partján. Azt hiszem evvel mindent elmondtam...

őzike.
2001. már. 19.


Alapszabályzat Módosító Szabad Dolgozók Brigádja

    Az elnök úr, meg még vagy két nagyokos rájött, hogy alapszabályzatunkban tulajdonképpen több a lyuk (értsd kiskapu), mint a szitán, melyet vérengző harcosként annak idején a fejemen hordtam sisak gyanánt... Hja, azok a szép idok...
A szavakat tettek követték volna, de valahogy sehogy sem akart összejönni az Alapszabályzat Módosító Szabad Dolgozók Brigádja. Ez röviden azt jelenti, hogy a módosítás még folyamatban van, ebből meg az következik (egyenesen), ha van ötleted, javaslatod, esetleg (Istenbocsá') szeretnél segíteni, mi boldogan...
Vigyázz, mert a Brigád fejében egyre jobban kerekedik a dolog, úgyhogy siess, mert előbb utóbb papírhoz jutnak, és szó elszáll az írás megmarad alapon bezárják a bazárt.
Az új Alapszabályzat bemutatója a Választások keretén belül kerül sorra, a tavaszi divat szekcióban. Szerintem Neked is jobb lesz, ha a helyszínen okosabbnak nézel majd ki és felvághatsz a nőd/fiúd előtt...

őzike.
2001. már. 18.


Utolsó száz méteren új vezetosége van a TMD-nek

    Folyó évünk második Diáktanács ülésén új Operatív Tanácsot szavazott meg az „alsó ház”. Mint ahogy a TMD elnöke elmondta, nem esetleges konfliktust kellett megoldani egy új OT választásával, hanem egyszeruen a törékeny pénzügyi vezetésben kell a kontinuitást biztosítani. „Lilla remélhetoleg nem fog kiszállni a TMD-bol, én remélem, hogy Közgyulésen indulni fog. Egyszeruen, számára profilváltásként kell felfogni a dolgokat.” – mondta Dugó. Tehát az elnök (Rigó Csaba) és az alelnök(Bakk Jutas) maradt, a pénzügyesek újak, a Közgáz klub „termelte” ki magából oket. Így gazdasági alelnökként Lakatos Csilla lett megválasztva, a pénzügyi felelos pedig Antal Edina lett. Background vocal-ként pedig mindenképp Simonra is számítunk. A vezetoség úgy látta, értelmetlen lett volna most, két hónappal a hivatalos közgyulés elott még egyet januárban összehívni. Március 28.-ára pedig az újak is ott fognak már úszni a mélyvízben, vigyázat, csak úszóknak.

dugó.
2001. jan. 26.


Csillogó WC- a TMD-n

    Igen, végre sikerült! Miután a lakószövetség ránk eroszakolta a vízórákat (ami csekély hatalmas pénzbe került), azon vettük észre magunkat, hogy már nagyon zavar, hogy állandóan folynak a csapok a budiban(a konyhában már rég levágtuk az összeset). Most végre sikerült, új csapok kerültek a kádra és a kagylóra is, de új a WC tartály is, úgy tartja a vizet magában, hogy nem pörög a vízóra sem. Ahogy a szerelo mondta, „pentru pis-pis se apasa mai putin, pentru lucrul mare, pâna la capat”. Mostmár le lehet tenni az új, barnás linóleumot is, nem rothad bele semmibe. Egészen jól néz majd így ki a TMD WC. Erosödik a szervezet, a mienk.

dugó.
2001. jan. 26.


Újra TMD-s alelnök a MISZSZ-ben

    Amint azt mindenki tudja és, amint az mindenkit nagyon bosszantott, december 8-10-e között rengeteg rendezvény volt és legtöbbjére nagyon sokan elmentek volna. Mint utólag kiderült, volt közöttük nagyon sok kevésbé érdekes is, így néhányan megnyugodhattunk. A TMD két rendezvényen volt nagyon érdekelt. Az egyik a Gólyatábor, amit ugye mi szerveztünk, a másik a MISZSZ (Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége) Mühelytábora és ezen belül az Országos Választmányi ülése. Ezutóbbi azért nagyon fontos, mert a fennemlített OV-n a mi öregünket, azaz Kovács Zoltánt választották meg a leköszöno Halász Levente alelnöki helyére.
  -Nagyon meglepett a jelölés, amit az Udvarhelyi Fiatal Fórumtól kaptam. Halász Levente, eddigi alelnök személyes okok miatt mondott le, éppen ezért feltevodött a kérdés, hogy a MISZSZ vezetosége megbízhat-e egy ugyancsak TMD-sben.
  -Volt két ellenjelölted is. Kik voltak azok és mi lett a szavazás végeredménye?
  -A másik két jelölt Takács Attila volt, a vajdahunyadi MADISZ-tól és Széll Lorinc, a lupényi MADISZ-tól. A szavazás során már az elso körben eldolt a végeredmény. A tizenhat érvényes szavazatból Széll Lorinc kettot, Takács Attila négyet, én pedig tizet kaptam.
   Mindnyájan bízunk benne, hogy öreg a legmegfelelobb személy az alelnöki helyre. Ezt öreg is alá kívánja támasztani; már ezen a héten elutazik Udvarhelyre, hogy Nagy Palival beszélgessen egy nagyot (Nagy Pali a MISZSZ elnöke).

mihók.
2001. jan. 17.

Ha már nem segít a szappanopera

    Hurrá !!! Ezúttal a TMD-n volt a sor, hogy egy rekord büszke elkönyveloje legyen... Szóval, hogy is áll a helyzet? A lényeg az, hogy összetuzésbe kerültünk a lakószövetséggel, ugyanis szerintük túl sok vizet fogyasztunk, ez pedig turhetetlen satöbbi, satöbbi. Hiába mondtuk, hogy mi csak..., de..., meg, hogy mi nem... ez nem volt elégséges. A célpontba kerültünk. Olyannyira, hogy a múltkor a szomszéd nénike egy hatalmas felfedezéssel állt elénk. Hisztérikus szemekkel, erosen gesztikulálva, majdnem sírva adta tudtunkra, hogy mi átlagban napi 41-szer (értsd: negyvenegyszer) húzzuk le a WC-t. OÁÁÁÁ... Ez igen!!! Ki gondolta volna, hogy ilyen teljesítményre vagyunk képesek, így az évezred elején? Én nem, az biztos. A néninek meg csak annyit, hogy köttesse már be a kábel tévét, mert nem szeretnénk, hogy egész nap a falon tartsa a fülét és megsüketüljön. Egy ilyen sokkot még mi, a megedzett WC-re járók sem tudnánk elviselni!!!

attila.
2001. jan. 17.

Előző 5 oldal  |   Erdély WebRing   |   Köv.5 oldal

      Előző oldal          |      Következő oldal

Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet írd
a webmesternek: Boér Attila (attila@tmd.dnttm.ro)
Az oldalt legszebben az Internet Explorer 5.
jeleníti meg, 1024 x 768 -as felbontásban.Az oldal utoljára
március 19-én
volt frissíve

Iroda

E-mail: 
tmd@tmd.dnttm.ro

Postacím: 
str. Diana 9A/10
Timisoara 1900
Romania

Tel./Fax: 
+4-056-195545

Program: 
Hétfô: 14-20
Kedd: 8-15
Szerda: 12-18
Csütörtök: 11-16
Péntek: 8-14

Levelezölista

Ha még nem iratkoztál fel levelezolistánkra
itt megteheted

Ha már fennt vagy és le szeretnél iratkozni
itt megteheted

Hogyan támogathatsz?


Ha Magyarországon élsz és szeretnél támogatni minket személyi jövedelem adód egy százalékát ránk testálhatod...

Bulinaptár

Megbízható forrásból tudjuk, hogy márciusban 3 db. buli lesz... Az első az első héten, a masodik a RAP emlékkupa alkalmával, a harmadik pedig a XI. Szülinapok keretén belül !!!

Guzsalyas Néptánccsoport

A TMD keretében működő Guzsalyas Néptánccsoportnak van egy saját weboldala is. Látogasd meg...


Te vagy
1998 április
óta a


látogatónk.