XI. TMD Szülinapok

2001 március 24, 25    Temesvár


Programtervezet

Március 24., szombat
  - 16.00 "Bánsági magyar ifjúság- és oktatáspolitika a diaszpórában"- konferencia - Ifjúsági Ház, 103-as terem

- 22.00 Élő retró-buli - Role együttes, Csíkszereda Ifjúsági Ház előtere

Március 25., vasárnap
- 14.00 - éjszakába nyúlóan Teaház - Ifjúsági Ház - 103-as terem
               - Filmvetítés, TMD-s archívumok
               - Performanceok
               - Profun bemutató - temesvári irodalmi diáklap - Tavaszi
                 Macskák Polgári Kezdeményezés produkció
               - Tortavágás
               - Koncert - Orpheus , Székelyudvarhely


A vénség erény... mondják a nagyokosok és az öregebbek. Én nem tudom, mit szójak ehhez...még túl fiatal vagyok. Az egyetlen ami biztos, a TDK-t leszámítva, az a XI. TMD Szülinapok. Szervezetünk idén tölti a tizenegyedik életévét és ezt az eseményt szeretnénk minél nagyobb dobra verni. Ugyanis a dolog úgy áll, hogy hirtelen nagyon büszkék lettünk magunkra, na meg elődeinkre ezért mindenkit elhívunk Temesvárra régi emlékeket felidézni, újakra szert tenni meg minden, ami egy ilyen szép szöveghez tartozik.
    Az idén két naposra tervezzük eme felidézés sorozatot tele minden jóval és céklával. Lesz buli, teaház, kerek asztal, háromszög, de főleg torta. A torta biztos meg lesz, mert tavaly a cukrász nénike olyan édesen vigyorgott ránk foghíjával egyetemben, hogy azt mondtuk idén is oda megyünk, már csak azért is, hogy megnézzük volt-e azóta fogorvosnál... ehhez még csak annyit, hogy egy barátom, aki alpinista, azt mondta, ő nem merne leugrani egy olyan magas tortáról, pedig ő már megjárta a Himaláját is, de lehet, hogy csak hazudott; sőt az is lehet, hogy Himalája egy falu, valahol a Regátban, de nem vagyok biztos benne.
    Végül annyit, ha nem vagy temesvári, gyorsan vedd meg a vonatjegyed, mert márciusra mind elkelnek, te meg lemaradsz az év legjobb mulatságáról, ha pedig Temesváron tengeted életed légy résen... az Irodán megtalálsz.

Várjuk visszajelzésed !!!